Tervetuloa MatchAffinity-palveluun!

Yhteensopivuustesti

Yhteensopivuustestimme avulla saat yksityiskohtaisen analyysin luonteestasi sekä tietoa siitä, millainen parisuhde sopii sinulle parhaiten. Testi on laadittu huolellisesti kehitettyjä luonneanalyysimenetelmiä käyttäen. Se antaa sinulle erittäin hyvän käsityksen itsestäsi. Kokonaiskuva muodostuu kolmesta avainalueesta: arvoistasi, elämänkatsomuksestasi ja luonteestasi.

Sinusta

Yksi osa testistä käsittelee arvomaailmaasi eli asioita, joihin uskot ja jotka ovat sinulle tärkeitä. Arvot antavat elämällemme tarkoituksen ja auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme. Kun tiedät, mikä on tärkeää juuri sinulle ja mistä olet valmis tekemään kompromisseja, ymmärrät paremmin, mitä haluat parisuhteelta ja miten tarpeesi täyttyvät parhaiten.

Testin toisessa osassa pureudutaan elämänkatsomukseesi, ajatuksiisi rakkaudesta ja ihmissuhteista sekä siihen, mikä sopii sinulle parhaiten parisuhteessa. Se käsittelee myös näkemyksiäsi tärkeistä kysymyksistä, kuten perheestä, koulutuksesta, työstä, rahasta ja uskonnosta. Testi kertoo asenteistasi rakkautta, ihmissuhteita, sitoutumista ja uskollisuutta kohtaan sekä siitä, miten suhtaudut rutiineihin. br />
Testin kolmannessa osassa analysoidaan, miten luonteesi ja käyttäytymisesi vaikuttavat jokapäiväisiin ihmissuhteisiisi. Se käsittelee tapoja, joilla ajattelet, kommunikoit ja toimit ihmissuhteissa. Kun olet saanut testin valmiiksi, opit toivottavasti paljon uutta itsestäsi, elämästäsi ja siitä, mitä haluat kumppanilta.

Aloita deittailu!

Kun olet tehnyt testimme, etsimme jäsentemme joukosta henkilöitä, joiden kanssa sovit erittäin todennäköisesti yhteen testitulostenne perusteella. Kun tiedätte jo alusta alkaen, että olette luonteeltanne samanlaisia ja että teillä on yhteiset perusarvot, teillä on paremmat mahdollisuudet rakastua ja solmia pitkäaikainen suhde. MatchAffinity esittelee sinulle listan jäsenistä, jotka vastaavat testituloksiasi parhaiten ja jotka lisäksi täyttävät muut hakuehtosi (esimerkiksi ikä, asuinpaikkakunta ja/tai tupakointi). Se tarkoittaa, että voit tutustua muihin sinkkuihin, jotka vastaavat sitä, mitä etsit, ja jotka samalla sopivat juuri sinulle.

Testimme ei tee deittailusta tylsää. Vaikka tiedätte jo alusta alkaen, että teillä on hyvät mahdollisuudet sopia yhteen, on yhä monia asioita, joita voitte oppia toisistanne. Testi ei kerro aivan kaikkea. Esimerkiksi toisen ääntä, tuoksua, kehonkieltä tai naurua ei voi kuvailla testissä. Älä siis ole huolissasi; testimme ei vie pois deittailun ja uusien ihmisten tapaamisen iloa ja hauskuutta – se yksinkertaisesti parantaa mahdollisuuksiasi tavata sellainen henkilö, jonka kanssa voit todella solmia pitkäaikaisen suhteen.

Tervetuloa jäseneksi

Toivomme, että viihdyt MatchAffinity-palvelussa! Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palvelustamme tai ideoita, miten voimme kehittää sitä. Sivustomme on luotu jäseniämme varten, ja teemme kaikkemme auttaaksemme sinua löytämään elämäsi rakkauden. Toivomme, että yhteensopivuustestin tekeminen on sinusta hauskaa ja että sen tarjoama tieto tuntuu opettavaiselta ja hyödylliseltä. On tärkeää, että teet testin ajan kanssa, mutta sinun ei kuitenkaan kannata miettiä kysymyksiä liian pitkään. Yritä vastata mahdollisimman spontaanisti. Jos olet epävarma jostakin vastauksesta, seuraa vaistoasi sen sijaan, että yrittäisit vastata ”oikein”. Oikeita vastauksia ei nimittäin ole, vaan tärkeintä on, että vastauksesi kuvastavat sitä, kuka olet. Siksi spontaanit vastaukset ovat automaattisesti oikeita sinulle.

Tervetuloa jäseneksemme! Muistathan, että olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään rakkauden, ja haluamme, että hyödyt palvelustamme parhaalla mahdollisella tavalla sitä oikeaa etsiessäsi. Lue mielellään artikkeleitamme, joista saat innoitusta ja pääset aloittamaan deittailun toden teolla."

 Katso kaikki artikkelit

Kuka sopii juuri sinulle?

  • Tee yhteensopivuustestimme ja kerro itsestäsi
  • Näytämme, ketkä jäsenemme sopivat sinulle näkemyksiltään, arvoiltaan ja elämänkatsomukseltaan
  • Ota yhteyttä sinua kiinnostaviin sinkkuihin ja aloita deittailu

Online-tuki

Lue meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen