Sitoumuksemme

Meille MatchAffinity-tiimissä on tärkeää tarjota sinulle luotettava ja turvallinen deittipalvelu, joka auttaa sinua löytämään kumppanin. Täältä voit lukea lisää seitsemästä sitoumuksestamme jäseniämme kohtaan.

Turvallinen palvelu

MatchAffinity-sivustolla voit pysytellä nimettömänä niin kauan kuin haluat. Kaikki viestintä tapahtuu turvallisen, sisäisen sähköpostijärjestelmämme kautta. Päätät itse myös, kenelle haluat näyttää kuvasi.

Ilmapiiri

Haluamme, että MatchAffinity on viihtyisä ympäristö. Siksi asiakaspalvelumme tarkistaa kaikki tiedot, emmekä salli mitään sisältöä, jota voidaan pitää sopimattomana tai loukkaavana tai joka on käyttöehtojemme vastaista.

Tuki ja ohjeita

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Jos et löydä vastausta online-tuestamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hintatiedot

Ilmoitamme selvästi, mitkä palvelumme toiminnot ovat maksuttomia ja mitkä maksullisia. Voit lukea lisää palvelustamme ja hinnoistamme käyttöehdoistamme tai kirjautumis-/aloitussivulla.

Turvallisuus

Voit estää jäsenen niin, ettei hän voi ottaa sinuun enää yhteyttä, ja sinulla on myös mahdollisuus ilmoittaa ongelmista asiakaspalveluumme.

Henkilötietojen suojaus

Voit luottaa siihen, että noudatamme kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat henkilöllisyytesi ja henkilökohtaisten tietojesi suojaamista.

Yksityisyys

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan paljasteta muille jäsenille, emmekä luovuta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Kuka sopii juuri sinulle?

  • Tee yhteensopivuustestimme ja kerro itsestäsi
  • Näytämme, ketkä jäsenemme sopivat sinulle näkemyksiltään, arvoiltaan ja elämänkatsomukseltaan
  • Ota yhteyttä sinua kiinnostaviin sinkkuihin ja aloita deittailu

Online-tuki

Lue meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen