MatchAffinity:
Meistä

Meistä

MatchAffinity on internetissä toimiva deittipalvelu, joka perustuu ainutlaatuiseen yhteensopivuustestiin. Tekemällä testimme saat hyvän kuvan omasta luonteestasi ja opit ymmärtämään, millaisen henkilön kanssa sovit parhaiten yhteen. Kun olet vastannut testin kaikkiin kysymyksiin, esittelemme sinulle muita jäseniä, jotka ovat kanssasi yhteensopivia näkemystensä, arvojensa ja elämänkatsomuksensa puolesta. Siten tiedätte jo alusta alkaen, että olette luonteeltanne samanlaisia ja että teillä on yhteiset perusarvot. Uskomme, että juuri tämä lisää mahdollisuuksianne rakastua ja solmia pitkäaikainen suhde.

Voit tuntea olosi täysin turvalliseksi MatchAffinity-palvelussa. Voit deittailla omaan tahtiisi ja tutustua jäseniin kaikessa rauhassa.

Yhteensopivuustesti

Jotta voimme etsiä sinulle yhteensopivia jäseniä, sinun täytyy vastata yhteensopivuustestimme kysymyksiin. Testi on täysin maksuton, ja se on laadittu niin, että se antaa kuvan kiinnostuksenkohteistasi, luonteestasi ja elämänkatsomuksestasi. Se kertoo myös, mitä ajattelet tärkeistä asioista, kuten rakkaudesta, rahasta ja perheestä.

Yhteensopivuustestin on laatinut ryhmä psykologeja, jotka ovat erikoistuneet parisuhdedynamiikkaan. Testi noudattaa American Psychological Associationin ja Educational Testing Servicen määrittelemiä standardeja.

Se sisältää noin sata kysymystä luonteestasi 71 erilaisen psykologisen kriteerin perusteella.

Testin tulokset antavat sinulle erittäin hyvän kuvan arvoistasi, elämänkatsomuksestasi ja luonteestasi. Ne kertovat muun muassa näkemyksistäsi rakkaudesta, ihmissuhteista, sitoutumisesta ja uskollisuudesta sekä siitä, miten suhtaudut rutiineihin. Kun olet saanut testin valmiiksi, opit toivottavasti paljon uutta itsestäsi, elämästäsi ja siitä, mitä haluat kumppanilta.

Yhteensopivat jäsenet

Yhteensopivuustestissä antamiesi vastausten perusteella esittelemme sinulle jäseniä, jotka sopivat sinulle parhaiten. Kun olet saanut koko testin valmiiksi, näet, miten hyvin sovit yhteen jonkun toisen jäsenen kanssa (ilmoitetaan prosenttilukuna), ja voit myös lukea yhteenvedon yhtäläisyyksistänne ja eroavaisuuksistanne.

 Yhteensopivuustestissä antamiesi vastausten perusteella esittelemme sinulle jäseniä, jotka sopivat sinulle parhaiten. Kun olet saanut koko testin valmiiksi, näet, miten hyvin sovit yhteen jonkun toisen jäsenen kanssa (ilmoitetaan prosenttilukuna), ja voit myös lukea yhteenvedon yhtäläisyyksistänne ja eroavaisuuksistanne.
 Testi kertoo elämänkatsomuksestasi (parisuhde, perhe, uskonto jne.).
 Testi kertoo luonteestasi ja siitä, miten käyttäydyt ihmissuhteissa.

Lisäksi testi voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin, millaisen henkilön kanssa sovit yhteen ja mitä tarvitset parisuhteelta.

Määrittelemällä yhteensopivuutenne luonteenne, yhteisten kiinnostuksenkohteidenne ja arvojenne perusteella uskomme, että voimme parantaa mahdollisuuksianne rakastua ja solmia pitkäaikainen suhde.

Henkilökohtaiset tiedot ja turvallisuus

Pyrimme noudattamaan tiukimpia mahdollisia käytäntöjä jäsentemme henkilötietojen ja henkilöllisyyden suojaamiseksi.

Yhteensopivuustestisi tulokset ovat henkilökohtaisia, ja vain sinä pääset lukemaan henkilökohtaista yhteensopivuusraporttiasi. Voit myös pysytellä nimettömänä niin kauan kuin haluat käyttämällä omaa käyttäjätunnustasi ja pitämällä yhteyttä muihin jäseniin sisäisen sähköpostijärjestelmämme kautta. Voit itse päättää, haluatko näyttää kuvasi kaikille tilauksen tehneille jäsenille vai ainoastaan valitsemillesi jäsenille. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan paljasteta muille jäsenille.

Tutustu kaikkiin MatchAffinity-palvelun etuihin!

MatchAffinity-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin maksutonta.

Voit tehdä koko yhteensopivuustestin sekä lukea henkilökohtaisen yhteensopivuusraporttisi tulokset täysin maksutta. Kun olet tehnyt testin ja luonut profiilin, esittelemme sinulle jäseniä, jotka sopivat sinulle parhaiten, ja voit myös lukea yhteenvedon yhtäläisyyksistänne ja eroavaisuuksistanne. Kun kohdalle osuu kiinnostava henkilö, voit lähettää hänelle ensimmäisen viestin täysin maksutta.

Kun haluat pitää enemmän yhteyttä yhteen tai useampaan jäseneen, sinun on tehtävä tilaus. Tilaajana voit lukea ja lähettää rajattomasti viestejä sekä katsoa kuvia, joita muut jäsenet haluavat näyttää sinulle. Löydät lisätietoa hinnoistamme käyttöehdoistamme tai kirjautumis-/aloitussivulla.

Kuka sopii juuri sinulle?

  • Tee yhteensopivuustestimme ja kerro itsestäsi
  • Näytämme, ketkä jäsenemme sopivat sinulle näkemyksiltään, arvoiltaan ja elämänkatsomukseltaan
  • Ota yhteyttä sinua kiinnostaviin sinkkuihin ja aloita deittailu

Online-tuki

Lue meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen